Odlingsrådgivning
15651
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15651,bridge-core-3.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Odlingsrådgivning potatis

Potatiskonsult Åsa Rölin erbjuder rådgivning till yrkesodlare av potatis, både individuell och i grupp. När du är kund hos mig planerar och diskuterar vi tillsammans odling, utveckling i fält och skörderesultat. Jag hjälper till med diagnos av sjukdomar, kontrollerar kvävestatus och specifik vikt. Jag håller dig uppdaterad kring odling, kvalitets och marknadsfrågor. Precisionsodling är ett spännande område där det sker en snabb utveckling. Du väljer omfattning och vilka frågor vi ska lägga fokus på. Jag har stor erfarenhet inom både konventionell och ekologisk odling.

 

Som rådgivningskund får du fortlöpande odlarbrev och marknadsinformation. Dessa produceras i ett nära samarbete med rådgivningsföretagen Lars Danielsson Tuber-Ad och Lisa Andrae Rådhuset Nordfalan. Tillsammans täcker vi hela landet och har kunder från Norrbotten ned till Skåne. Vi tre fungerar också som back-up för varandra. Som kund blir du inbjuden till utbildningsdagar som vi arrangerar samt andra kurser och aktiviteter. Möjligheter till besök påverkas förstås av var din gård ligger. Eftersom avstånden är stora erbjuder jag under fältsäsong främst besök i Mellansverige och sydligaste Norrland. Jag arbetar med olika digitala lösningar för att rådgivning på distans skall fungera så bra som möjligt.

Kontakt

Tveka inte att höra av dig!